22 Ocak 2010 Cuma

Bir teşekkür...




Bhr la ilk blogumuzu açtığımızda hiçbir şey bilmediğimden -blogger ile ilgili hala ne kadar bilgili olduğum tartışma konusu olsa da- , yaşadığım bir sıkıntı üzerine Google Yardım Forumu na bir mesaj yazdım. Bir süre kimse yardımcı olmadı ama sonra Eren G. sağolsun çok destek oldu. Kaldı ki blogda hatta bilgisayarda neyi bozsam ya da yardım almam gerekse, bir e-mail uzaklığında oldu sağolsun.

Bütün bunları anlatıyorum çünkü konuyu bir yere bağlayacağım elbette... Şimdi kulladığım şablonu kullanmak istedim ama logomu bir türlü şablondaki çerçevenin boyutuna uyduramadım. Didindim, uğraştım, birkaç saatimi aldı ama istediğim gibi olmadı, ya küçük oldu ya çok büyük. ...ve yine Eren Bey imdadıma yetişti, şöyle yapın böyle yapın bunu deneyin dedi, yine yapamadım ve kolları sıvadı. Saatlerdir logoyu sıfırdan hazırladı, yazı karakteri bu olsun diye inat ettim, bulamadık, aradık, durduk ve sonunda tam da hayal ettiğim gibi oldu blogum!

Kendisine buradan da teşekkür etmek istedim, desteğiniz için çok teşekkürler Eren Bey... :)

5 yorum:

E. G. dedi ki...

((: hiçönemli değil 29 ila 22$ arasında font satarlarsa böyle çakmasını yaparız bizde :P hayırlı uğurlu olsun :)

The Missing Piece dedi ki...

Ev yapımı font :) Teşekkürler :)

Burcu Çalışkan dedi ki...

Öncelikle blog alemine hoşgeldiniz :)) Header gerçekten güzel olmuş güle güle kullanın :))

The Missing Piece dedi ki...

Çok teşekkürler Burcu Hanım... Umarım takip etmekten keyif alırsınız... :)

E. G. dedi ki...

:) ederiz tabi sizin sayeniz de tarhana çorbasını çözdüm :) sonra kuru fasulye olayı vardı hatırladığım :) ehehe daha öğreneceğim çok şey var sizden :) hea sonra tatil dönüşü projemiz var daha bu ne ki :) hadi gittim :P

.

Related Posts with Thumbnails