16 Mart 2010 Salı

İstanbul Film Festivali Gişeleri Açılıyor!





BİLETLER 20 MART CUMARTESİ GÜNÜ SATIŞTA!

Festival sponsorluğunu AKBANK’ın üstlendiği 29. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nin biletleri 20 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor.

İstanbul Film Festivali indirimli fiyat uygulamasına, son iki yıldır olduğu gibi, bu yıl da devam ediyor ve bilet fiyatlarında bir artış yapmadan 2008’den bu yana aynı fiyatlarla devam ediyor: Festivalde bilet fiyatları tam 10 TL; Akbank Galaları hariç tüm seanslarda öğrenci ile 65 yaş ve üstü için 7 TL olacak. Gala filmlerinin biletleri ise 15 TL.

Festival boyunca, hafta içi gündüz seansları da (11.00–13.30 ve 16.00) yalnızca 3,50 TL olacak.

Festival Sponsoru AKBANK’ın Axess kart sahiplerine sunduğu çok önemli bir avantajı hatırlatmakta fayda var. Axess sahipleri hafta içi gündüz seansları ve Türk filmleri hariç tüm festival filmlerinin biletlerini % 20 indirimle alacaklar.

Sinemaseverler biletlerini;

İKSV binası (Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane, her gün 10.00 -19.00 arası)

Atlas, Yeni Rüya ve Kadıköy sinemalarında açılacak ana gişeler

BİLETİX satış noktaları, BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00) ve http://www.biletix.com’dan/ alabilecek.

PasoFilm! Kartıyla öğrenciler, bu yıl festivalde daha avantajlı!

İstanbul Film Festivali’nden öğrencilere özel bir avantaj: PasoFilm! kartıyla öğrenciler; festival biletlerini genel satışı başlamadan, 19 Mart Cuma itibariyle öncelikli alabilecek, festival kitapçığına ücretsiz sahip olabilecek, hafta içi gündüz seanslarından birine davetiyeyle girme hakkı kazanacak ve festival buluşma noktalarında festival süresince indirim kazanacaklar.

Üniversite ve lise öğrencilerine festival boyunca avantajlar sağlayacak PasoFilm! Kartı İKSV binasından ve “Festivalden Önce Okullardayız” gösterimlerinin yapılacağı bütün okullardan, 10 TL karşılığında temin edilebilir.


Festivalde filmleri en ucuza izleme şansı yine Lale üyelerinin

Festival boyunca filmleri en ucuza izleme şansı Lale üyeleri’nin olacak. Lale üyeleri biletlerinde %25’e varan özel indirimden yararlanabilecekler. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi 17–19 Mart.


Bilet alırken yıldızlı filmlere dikkat…

İstanbul Film Festivali’nde, konuk yönetmen veya oyuncuların katılımıyla gerçekleşecek 86 film gösterimi festival kitapçıklarında işaretlendi. Aralarında Bruce Beresford, Jane Birkin, Gaspar Noé, Todd Solondz ve Elia Suleiman gibi ünlü yönetmen ve oyuncuların da olduğu festival konukları kendi filmlerinin gösterimleri öncesi sinemada izleyicilerle buluşup, film sonrasında da filmle ilgili sorulara yanıt verecek.

Festivalde 22 bölümde 57 ülkeden 243 yönetmenin 200’ün üzerinde filminin yanı sıra konukların katılımıyla renklenecek sinema dersleri, söyleşiler ve bir sürpriz parti de yer alıyor.

Festivalin gösterimleri Beyoğlu’nda Atlas, Yeni Rüya, Beyoğlu, Sinepop, Pera Müzesi, sinemaları, Kadıköy’de Kadıköy sineması ve hafta içi 16.00-19.00-21.30 seanslarıyla hafta sonları Nişantaşı CityLife Cinema (City’s) olmak üzere toplam 7 sinema salonunda gerçekleştirilecek.

Sinemaseverler on beş gün boyunca ellerinden düşürmeyecekleri İstanbul Film Festivali kitapçığını festival sinemalarından (Atlas, Yeni Rüya, Beyoğlu, Sinepop, Kadıköy, Nişantaşı CityLife Cinema) ve İKSV binasından (Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane, her gün 10.00 -19.00 arası) 3 TL karşılığında temin edebilirler.

1 yorum:

SirEvo dedi ki...

İzmir'de de bekliyorum böyle organizasyonlar. Hep İst. hep İst. olmaz ama böyle...

.

Related Posts with Thumbnails