1 Mart 2010 Pazartesi

Özel davet ve etkinlikleriniz için şık bir alternatif : Leb-i Derya Rumeli




Leb-i derya’nın İstiklal Caddesi’ndeki tarihi Rumeli Han’da hayata geçirdiği proje, kişi ya da kurumların her türlü özel davet ve etkinliklerinin hayata geçirilmesine olanak sağlayan butik bir mekan.

Rumeli, kişilerin karakterlerini yansıtan, beğenilerine uygun, mönülerinden dekorasyonuna müziğinden çiçeğine, her türlü detayın “terzi usulü” olarak biçimlendirildiği davetlere imza atıyor.

Daima en iyiyi sunmayı hedefleyen Leb-i derya ekibi organizasyon sahipleriyle bir araya gelerek, kişiye özel davetleri her yönüyle detaylandırıyor. İş yemekleri, özel kutlamalar, aile yemekleri, mini konserler, ürün lansmanları, dizi, film, klip ya da moda çekimi gibi organizasyonlar, tarihi Rumeli Han’ın gizemli, huzurlu, eğlenceli, romantik havasında yaşanabiliyor.

Geniş vizyonu ile Leb-i derya mutfağı, mevcut set mönülerin haricinde isteğe ve konsepte bağlı olarak farklı ülke mutfaklarına ait mönüler de hazırlayabiliyor.

Kokteyl düzeninde 70 kişinin ağırlanabildiği mekânda, oturmalı düzende 22 kişiye kadar hizmet verilebiliyor.

Kurulduğu günden beri, eşsiz manzarasıyla şehrin denizle olan engellerini kaldıran Leb-i derya, şimdi ise İstiklal Caddesinin ortasında hayallerle olan engelleri ortadan kaldırıyor.

http://www.lebiderya.com/


Leb-i Derya Rumeli

Adres : İstiklal Caddesi Rumeli Han 43 C Blok Kat 4, Beyoğlu

Tel : (0212) 251 10 08

Hiç yorum yok:

.

Related Posts with Thumbnails