6 Mart 2010 Cumartesi

Eviniz için şirin detaylar...



                          

Hot Hugs, Aroma Home (İngiltere)’nin sıcak ürünler kategorisine tüylü bir eklentisidir. Bu sevimli hayvancıkların karınlarında mikro dalga fırında ısıtılabilir papatya-lavanta kokulu buğday keseleri var. Soğuk kış günlerinde evde olmanın tadını çıkarmak isteyen 36 ay üstü çocuklar ve sıcak bir sarılmadan keyif alacak yetişkinler için üretilmiştir.



"Sıkışmış Balık" Küvet Tıpası

             


Daha önce hiç bunun gibi bir banyo tıpası görmemişsinizdir. Eğer banyonuza biraz su altı dünyasından hava katmak isterseniz, o halde fazla kilolarından sıkışmış bir balıktan şeklinde bir tıpadan daha iyi ne olabilir ki?



Gürültü Kirliliği Yastık Kılıfı
 

Spinning Hat’in Pop Pillow yastıkları, farklı espirilerde tasarımlar taşımaktadır. Onun için ne zaman uyumaya gitseniz, sizin o anki halinizle eğlenmeye gelen birilerini, yanı başınızda dikilmiş bulabilirsiniz. Eğer yakak odanızda sessiz bir ortam bulmak sizin olmazsa olmaz anlamına geliyorsa, bu tasarım tam size göre olabilir.



Kitapçı James - Kitap Tutucu



                                                        


James centilmen olduğu kadar çalışkan da! Bu sefer kitaplarınız düşmesini engellemek için bütün gücünü kullanıyor. James'in kendisi plastik, fakat ayağındaki çelik tabaka sayesinde istediğiniz kadar kitabı James’ e yaslayabilirsiniz. Renkleri siyah, kırmızı, yeşil ve turuncu... Seçim sizin…





2 yorum:

ceydabural dedi ki...

küvet tıpasına bayıldım ya süper şeyler bunlar :)

The Missing Piece dedi ki...

bence de harikalar... küvet tıpası favorim :)

.

Related Posts with Thumbnails